Formand, Advokat Henrik Mansfeldt Witt (FDIH)

6Henrik Mansfeldt Witt er certificeret IT-advokat og Partner i Integra Advokater.

 Professor, Ph.D. Søren Sandfeld Jakobsen

1Han er Professor på Juridisk Institut ved Aalborg Universitet, hvor han forsker og underviser i IT-, tele- og medieret. Han har tidligere arbejdet som advokat og i centraladministrationen, bl.a. som kontorchef i Erhvervsministeriet.

 Sekretær, Advokat, Ph.D,LL.M, Kim G. Hansen (Danske IT-advokater)

2Kim G. Hansen er certificeret IT-advokat og Partner i Integra Advokater.

 Professor, Dr.jur. Henrik Udsen

3Henrik Udsen er Professor i IT-ret ved Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet, hvor han underviser og skriver artikler og bøger om IT-retlige emner. Han har en ph.d.-grad på en afhandlingom ansvarsspørgsmål ved brug af digitale signaturer og har tidligere arbejdet som advokat med speciale i IT-kontrakter og øvrige IT-retlige emner. Se også http://www2.jur.ku.dk/henrikudsen.

 Professor Dr.jur. Peter Blume (Københavns Universitet, Det Juridiske Fakultet)

4Arbejder primært med persondatabeskyttelsesret samt digital forvaltning, og har skrevet en række bøger og artikler inden for dette område.

 Adjunkt, Ph.D. Charlotte Bagger Tranberg (Juridisk Institut, Aalborg Universitet)

5Advokat i Bech-Bruun med speciale i persondataret.

Charlotte Bagger Tranberg var adjunkt i EU-ret ved Juridisk Institut på Aalborg Universitet, hvor hun primært forskede i EU-ret og persondataret. Hun underviste bl.a. i EU-ret, immaterialret og IT-ret. Charlotte erhvervede sin ph.d.-grad på en afhandling om det nødvendighedsprincip, som gennemsyrer en stor del af persondataretten. Charlotte var yderligere stifter af og bestyrelsesmedlem i Rådet for større IT-sikkerhed. Endelige var hun medlem af Scientific Board i European Privacy Association (EPA), som blev oprettet af EU-Kommissionen i januar 2009.

 ​Julie Keittelmann (cand.jur., BEC)

7Rådgiver til dagligt om IT-ret og IP-ret