3 ting du skal have på dit kontor

samantha gades BlIhVfXbi9s unsplash 900x480 - 3 ting du skal have på dit kontor

Mange mennesker kan godt lide at have et stilrent og rydeligt kontor, for at finde ro i en ellers stresset hverdag. Og selvom man ikke behøver at fylde kontoret med en masse skrammel, kan der være enkelte ting som simpelthen er et must, for at komme nemt og glidningsfrit igennem hverdagen, uden at det fylder for meget.

 

Få styr på dine tanker

Idéer kan opstå pludseligt, når man sidder på kontoret. Måske er det idéer, der omhandler lige præcis det problem, man sidder med foran sig, men af og til kan man opdage en løsning på et problem, man ellers havde parkeret til en anden gang – helt uden at prøve. Selvom de idéer kan være nok så gode, kan de også være flygtige. Fang dem derfor hurtigt på skrift.

 

En bunke post-it har før hjulpet mange mennesker, men pludselig ser man sig selv rode bunken igennem for den ene post-it, der måske sidder på undersiden af en sko. Få dig derfor en stor skriveflade på den ene væg. Glastavler er en fantastisk løsning til dette, da de hænger og passer sig selv, samtidig med, at man konstant bliver mindet om sin tanke på en æstetisk måde.

 

En god kuglepen

Hvem har ikke tasken fuld af diverse reklamekuglepenne, man har samlet op undervejs i livet? Man får dem og stikker dem i lommen, fordi det er nemt. Men de kuglepenne er sjældent af god kvalitet. Køb derfor en kuglepen, du kan skrive med i flere timer, uden problemer. Det gør dig gladere i længden.

 

En plante

Selvom det kan virke cheasy med en plante, kan det at kigge på noget levende hver dag give et smil. Samtidig betyder det, at man bliver tvunget væk fra sit arbejde en gang imellem, for at se om planten mangler vand.