Få et bedre indeklima

pexels andrea piacquadio 840996 900x480 - Få et bedre indeklima

Indeklimaet er afgørende for din livskvalitet, lyst og evne til at arbejde. Et dårligt indeklima på arbejdspladsen viser sig ved, at du føler ubehag eller er generet, når du opholder dig i et rum, og hvor symptomerne forsvinder helt eller delvist, når du forlader bygningen.

Bedre indeklima og luftkvalitet på arbejdspladsen

Når du skal finde ud af, om I har indeklimaproblemer på arbejdspladsen. Så skal du være særlig opmærksom på påvirkninger fra varme og træk, rengøring, ventilation og kunstig belysning.

Et dårligt indeklima kan give hovedpine, træthed, koncentrationsbesvær og irritation af øjne og luftveje. Et dårligt indeklima kan også give flere sygedage og dermed påvirke produktiviteten på arbejdspladsen. Selvom det koster at investere i et godt indeklima, så kan det på længere sigt godt betale sig. Tit er det helt små ting, der skal til for at forbedre indeklimaet.

Luftmåling på arbejdspladsen og privat

Oplever du på din arbejdsplads, at luften ikke er, som den skal være, kan det være hensigtsmæssigt at få målt luftkvaliteten.

Eurofins Miljø Luft udfører alle former for luftmåling, og hjælper mange virksomheder med at sikre Danmark et rent og sundt miljø. Særligt kunder som forbrændingsanlæg, kraftværker og en bred vifte af industrikunder, er en del af deres kundekartotek. Er du privatkunde har Eurofins Miljø Luft også mulighed for at hjælpe dig.

Eurofins har laboratorier i hele verden, hvor 45.000 ansatte tilbyder laboratorieanalyser og services af højeste kvalitet. Du er derfor sikret professionelle målinger fra et firma med mange års erfaring.