Find de bedste pærer til din virksomhed

martin adams sq1dNSxyGdU unsplash 900x480 - Find de bedste pærer til din virksomhed

Har du en virksomhed, er lamper uundværlig og en vigtig elektronisk komponent. LED pærer er især meget energieffektive i forhold til de gammeldags glødepærer, hvilket er godt for klimaet og miljøet. Dog er der en række ting, du skal være særlig opmærksom på, når du køber LED pærer.

Elektriske pærer der indeholder LED, er stormet ind i vores hverdag. Der findes efterhånden LED pærer til alle slags lamper.

LED pærer er meget energieffektive. For eksempel kan en hel række halogenpærer med 35 watt, udskiftes med 5 watt LED pærer. Dette giver en energibesparelse på hele 86%.

 

LED pærer giver store energi- og pengebesparelser

I virksomhedsmiljøet brænder pærerne fra den første medarbejder møder ind om morgenen, til den sidste lukker og slukker – ofte sent på dagen. Derfor er kvaliteten af pærerne vigtig. Valget af den miljørigtige pære er derfor ikke blot et statement til omverdenen, men rent faktisk en reel bæredygtig beslutning, der kan træffes af virksomheden.

Lyset fra en LED pære er mere ensartet og skifter ikke farve, som man nogle gange oplever med den klassiske glødepære eller halogenpære. Hvis produkterne for eksempel skal fremvises i din virksomhed, kan du med fordel også vælge LED pærer, der lyser med en varmere nuance, så dine varer vises frem på en flot og naturlig måde.

Ved at skifte til LED pærer vil man automatisk også opleve en besparelse på elregningen, da pærerne har et markant mindre energiforbrug end de traditionelle pærer. Her vil den miljøbevidste forbruger også bemærke, at formindskelsen af den brugte energi er til gavn for klimaet, der hermed belastes mindre. Desuden gør det lavere energiforbrug også, at pæren ikke bliver nær så varm som andre lyskilder.

Udskift dine gamle glødepærer og tag i stedet et valg om at forbedre belysningen med tanke på miljø og klima.