Kursus i verbal og nonverbal kommunikation

product school lVTtqIY6pL0 unsplash 900x480 - Kursus i verbal og nonverbal kommunikation

Mange virksomheder investerer store mængder tid, penge og ressourcer i at skabe et arbejdsmiljø, der netop fremmer medarbejdernes engagement. Nogle prioriterer motion i frokostpausen, mens andre giver is på en varm og solrig sommerdag.

Ved at tage et kursus i verbal og nonverbal kommunikation vil både du og dine medarbejdere lære, hvordan I hver især brænder igennem som person med det rette budskab.

 

Hvad er verbal kommunikation?

Verbal kommunikation dækker over det talte sprog og henviser til sprog og lyde. Ved at anvende opmuntrende ord i din verbale kommunikation, kan du udvise varme og åbenhed og dermed reducere generthed og nervøsitet. Samtidig kan du opfordre de tilhørende til at deltage i kommunikationen. Alt dette giver bedre kommunikation mellem dig og andre.

 

Hvad er nonverbal kommunikation

Nonverbal kommunikation er den proces, der sker, når du kommunikerer uden at sige noget. Det er den kommunikation, der foregår uden brug af ord, men derimod ved brug af kropssprog, mimik og toneleje.

Nonverbal kommunikation er derfor med til at:

  • Styrke det, der bliver sagt (den verbale kommunikation)
  • Give feedback til den der lytter

Desværre overses den nonverbale kommunikation ofte. Mange fokuserer på viden og ord, og her vil den nonverbale kommunikation være en fordel at benytte sig af, da nervøsitet og usikkerhed nemt kommer til udtryk og bliver synlig for de tilhørende.

Tilbyd dine ansatte et 2 dages kursus med Birgitte Dam Jensen i verbal og nonverbal kommunikation og styrk dermed dine medarbejdere med personlig udvikling gennem personlig tilpasset træning.