Metaldetektorer er et vigtigt aspekt i kvalitetskontrol

pexels connor danylenko 2612113 900x480 - Metaldetektorer er et vigtigt aspekt i kvalitetskontrol

Metaldetektorer er med til at opdage metalliske fremmedlegemer, hvorfor de er et vigtigt aspekt i kvalitetskontrollen inden for eksempelvis fødevarebranchen. Der findes flere forskellige former af disse metaldetektorer, så du kan vælge den variant, der passer bedst til dine behov.

Vælg metaldetektorer fra CEIA

Når det kommer til kvalitetskontrollen i fødevarebranchen, kan den hurtigt blive udfordret. Dette kan blandt andet ske ved, at et stykke fersk kød ofte giver et meget højt signal, da kødet har et naturligt indhold af blandt andet salte. Med metaldetektorer fra CEIA bliver produkternes egne signaler undertrykt, mens dine linjers søgeevne efter metalliske fremmedlegemer på samme tid bliver optimeret.

Men inden du vælger en metaldetektor, er det alfa og omega, at du tænker over, hvad du har brug for. Du bør blandt andet finde ud af, hvilken type af produkt du skal inspicere. Der er eksempelvis forskel på, om du skal inspicere tøremballerede fødevarer, våde fødevarer, optøede fødevarer og så videre.

Derfor er det en fordel med en metaldetektor

Der er mange gode grunde til, hvorfor det er en fordel med en metaldetektor inden for fødevareindustrien. Først og fremmest kan en metaldetektor være med til at øge produktiviteten. Her er det dog vigtigt, at der vælges en brugervenlig model.

Derudover er metaldetektorer med til at understøtte overholdelse af diverse regler. Samtidigt kan de ydermere sikre et minimum af produkttilbagekaldelser. Dette er blot nogle af årsagerne til, hvorfor det er en god idé med en metaldetektor.