Overvejer du at tage et sprogkursus?

jubal kenneth bernal uvdhVGaeem4 unsplash 900x480 - Overvejer du at tage et sprogkursus?

Taler du eller dine medarbejdere andre sprog end dansk på arbejdspladsen? Har du oplevet at blive misforstået på forretningsrejsen? Bliver du nervøs, hvis du skal holde et oplæg på engelsk? Eller skal du på arbejdspladsen kommunikere på et sprog, der ikke er dit modersmål?

Hvis du kan nikke genkendende til en eller flere af ovenstående, så kan det være en god idé at udvide dine sprogkundskaber. Hos Virksomhedsskolen finder du et bredt udvalg af sprogkurser, hvor der er store muligheder for at blive endnu bedre til et eller flere andre sprog udover dit modersmål.

Sproget som en del af arbejdsdagen

På flere og flere arbejdspladser er sprog blevet en vigtig og naturlig del af arbejdsdagen. Nogle stillinger kræver ligefrem, at du som dansker, kan tale et eller flere fremmedsprog. Det samme gælder, hvis du er udlænding og arbejder eller studerer i Danmark. Så er det en fordel, hvis du kan begå dig på dansk. I mange tilfælde kan det derfor bremse din karriere, hvis dit sprog ikke er godt nok.

Virksomhedsskolen har mere end 30 års erfaring med sprogundervisning i både dansk, engelsk, tysk, spansk, kinesisk og mange andre fremmedsprog. Virksomhedsskolen er i dag en af Danmarks største udbydere af kurser i sprog, som du kan tage i både Århus og København. Her får du begge steder undervisning fra talentfulde instruktører, som alle har en relevant videregående sproguddannelse bag sig.

Tag sprogkurser hos Virksomhedsskolen og udvikl dit sprogtalent. Her får du et kursus, hvor alle er på samme niveau og har samme udgangspunkt. Dette gør det ofte nemmere i løbet af undervisningen.