Send hurtigt en SMS-besked til dine kunder med gruppe-SMS

pexels jeshoots 4831 900x480 - Send hurtigt en SMS-besked til dine kunder med gruppe-SMS

Har du brug for at sende en SMS-besked til flere af dine kunder på samme tid? Så har du brug for det rette software. En gruppe-SMS kan være til gavn på mange forskellige tidspunkter. Desuden er det nemt og effektivt, så du hurtigt kan få kontakt til dine kunder. Men hvordan fungerer det helt præcis, og hvad er fordelene ved en gruppe-SMS?

Sådan fungerer en gruppe-SMS

Hvis din virksomhed vil sende SMS-beskeder til flere kunder samtidigt via en gruppe-SMS, skal det gøres med hjælp fra en SMS-gateway. Du skal først og fremmest indhente telefonnumre og få godkendelse til at sende en SMS-besked til nummeret. Herefter kan du på ingen tid sende beskeder direkte via en online SMS-platform.

Derudover har du mulighed for at optimere SMS-beskederne i en gruppe-SMS på flere måder. Du kan vælge, hvornår beskederne skal sendes, få feedback fra kunder samt skrive modtagerens navn ind i beskederne.

Fordele ved gruppe-SMS

Som virksomhed er der en lang række af fordele ved at gøre brug af en gruppe-SMS. Du opnår blandt andet følgende fordele:

  • Send en SMS-besked på ingen tid til mange modtagere.
  • Mulighed for selv at personliggøre beskederne med modtagerens navn.
  • Bestem selv tidspunktet for den automatiske udsendelse af beskederne.
  • Nemt og enkelt at bruge for virksomheder
  • Mulighed for at skrive afsendernavn, så du kan brande din virksomhed.
  • Opnå større kundeloyalitet ved at gøre beskederne så personlige som mulige.
  • fl.

Der er mange fordele ved en gruppe-SMS. Du kan desuden bruge den til alt lige fra at holde SMS-konkurrencer til SMS-afstemninger og meget mere.