Skab en strømlinet arbejdsplads med en arbejdsuniform

linkedin sales navigator Xo65s4yhRSo unsplash 900x480 - Skab en strømlinet arbejdsplads med en arbejdsuniform

For nogle virksomheder passer det perfekt med en uniform af den traditionelle slags – det gælder særligt service- og håndværksfag. Det gør det dog ikke til størstedelen af de danske virksomheder. Men derfor kan en virksomhed godt have et ønske om en eller anden form for uniform, der strømliner arbejdspladsen og giver den et professionelt udtryk.

Giv kunderne et god indtryk fra første møde

Har du nogensinde prøvet at komme ind på et kontor, til en bilforhandler eller et andet sted, hvor du var i tvivl om, hvem du skulle henvende dig til? Den du så henvendte dig til viste sig at være en anden kunde. Netop den situation vil de fleste gerne undvære, da det i sidste ende kan resultere i, at kunden forlader butikken.

Ovenstående situation vil du helt sikkert gerne undgå i din virksomhed. Du kan sagtens undgå, at kunder forlader din virksomhed, hvis du og dine medarbejdere har en form for uniform på, der signalerer, at de hører til i firmaet.

ID t-shirts som virksomhedens uniform

Ved at investere i simple ID t-shirts med dit firmas logo på kommer det til at fremstå klart og tydeligt for dine kunder, hvem de skal tage fat i for at få hjælp. Det koster ikke ret meget og så signalerer det, at I er professionelle til fingerspidserne.

ID t-shirts findes i masser af farver med både korte og lange ærmer, rund hals og V-hals, så der er noget for enhver medarbejder og branche. Vælg en t-shirt, der passer til arbejdet og firmaets logo. En hvid t-shirt får altid et logo til at fremstå klart og tydeligt. Men det kan også være en god idé at vælge en farve, der findes i virksomhedens logo.