Til dig der ønsker at lease en Mercedes

ambitious creative co rick barrett YzpnPiEVk3k unsplash 900x480 - Til dig der ønsker at lease en Mercedes

Ejer du et firma, og har du derfor brug for at lease en smart Mercedes i din virksomhed, enten til dig selv eller til dine medarbejdere, så er Mercedes erhvervsleasing helt klart et oplagt valg til dig. Ved at lease en Mercedes hos Fleggaard Leasing, får du en række modeller fra Mercedes, som du frit kan vælge imellem.

Vælger du at erhvervslease, får du også en lang række fordele med i aftalen blandt andet den aftale, at du i første omgang slipper for at skulle betale for bilens fulde beløb. Du slipper også for at betale hele afgiften på bilen på en gang, fordi du i stedet betaler forholdsmæssig afgift på bilen.

En Mercedes er ikke ”bare” en bil

Hos Fleggaard Leasing finder du som sagt en masse forskellige modeller fra Mercedes, som du har mulighed for at vælge imellem. Det gælder både de store biler men også de små luksusmodeller fra Mercedes. På den måde har du rig mulighed for at finde en bil, der matcher lige præcis din virksomhed og dine medarbejdere.

Hos Fleggaard Leasing er de godt bekendt med, at der i en virksomhed kan være forskellige behov, som skal dækkes, når det handler om biler. Særligt når det handler om at komme hurtigt fra A til B på en god og sikker måde. Derfor kan du hos Fleggaard Leasing finde nogle smarte modeller fra Mercedes, som er perfekte at bruge til dine medarbejdere, når de skal rundt og besøge jeres kunder.