Skab en levevej – de 4 bedst betalte erhverv at komme ind i

Udvalgt billede Skab en levevej de 4 bedst betalte erhverv at komme ind i - Skab en levevej - de 4 bedst betalte erhverv at komme ind i

Vælger du den rigtige karriere, kan du undgå tusinder af skuffende oplevelser på din jobjagt. Konkurrencen på jobmarkedet er hårdere end nogensinde, og med meget lille eller ingen jobvækst i de seneste år er det obligatorisk at vælge en karriere med det bedste potentiale for et stabilt job, en god løn, et højt tilfredshedsniveau og så lidt stress som muligt.

Her bringer vi en detaljeret liste over de bedst betalte erhverv, man kan gå efter, og hvorfor de anbefales.

Post billede Skab en levevej de 4 bedst betalte erhverv at komme ind i Medicin området - Skab en levevej - de 4 bedst betalte erhverv at komme ind i

Medicin-området

Den brede vifte af karriereveje inden for det medicinske område er iøjnefaldende og vokser hurtigt, da der de sidste år generelt har været efterspørgsel på fagfolk som sygeplejersker og læger.

En gennemsnitlig sygeplejerske tjener i USA cirka 85.000 dollars (ca. 575.000 kr.) om året, og efterspørgslen efter sygeplejersker forventes kun at vokse. For at være sygeplejerske skal du have en kandidatgrad og være certificeret.

Post billede Skab en levevej de 4 bedst betalte erhverv at komme ind i Tech området - Skab en levevej - de 4 bedst betalte erhverv at komme ind i

Tech-området

Tech-området er i hastig vækst og en af de mest eftertragtede jobstier for denne generation, idet teknologi er det felt, som ifølge nye undersøgelser forventes at vokse mest. En systemingeniør tjener cirka $ 87.000 (ca 590.000 kr) om året, og efterspørgslen på denne type job forventes at vokse op til 45% i det næste årti.

Uddannelses-området

Den afledte effekt af en dårlig økonomi er en markant stigning i tilmeldinger til uddannelsessteder og universiteter.

Der vil altid være mangel på universitets-professorer, og mens lønningen for en universitetsprofessor er ca. $ 70.000 pr. år (ca. 472.000 kr.), forventes feltet at vokse med 23 % inden for en 10-årig periode.

Universitetsprofessorer nyder stor fleksibilitet i forhold til arbejdstider, hvilket betyder, at der er meget fritid.

Salg

Uanset hvilken type forretning du driver, er salgschefer en vigtig del af virksomheden. Disse fagfolk betragtes som rygraden i en virksomhed, da de holder personalet motiveret og presser virksomhederne til at nå deres mål.

Selvom det måske ikke ligefrem er en afslappet job at være salgschef, vil $ 142.000 (ca 960.000 kr,) måske være hovedpinen værd.

Det er et must for denne generation at vælge en karriere, som vil være meget efterspurgt, og hvis du ønsker en lovende fremtid, skal du tjekke dine muligheder og begynde at studere.

Skriv et svar