Få glade gæster med den rette hotelindretning

rhema kallianpur uocSnWMhnAs unsplash 900x480 - Få glade gæster med den rette hotelindretning

Giv dine kunder en god oplevelse på hotellet ved at indrette med de rigtige produkter og møbler. Sørg for at kræse for detaljerne, men hold det samtidig simpelt og stilrent. Har du brug for hjælp til hotelindretning, er Inventa klar med en hjælpende hånd.

Gør hotellet unikt med personlig indretning

Et hotel skal både agere hjemlige rammer, men samtidig skal det også fremstå som en arbejdsplads for besøgende og personale. Derfor er det vigtigt at tage højde for indretningen. Allerede fra den besøgende træder ind i receptionen på hotellet, er elementer som lys, lyd, duft og materialevalg med til at sætte præg og give indtryk af hotellet.

Tilbagevendende og glade gæster

Særligt forretningsfolk benytter sig ofte af det samme hotel, når de skal på forretningsrejse. Her er det vigtigt, at hotellet er rart at være på. Dette gælder både i receptionen, lobbyen og på hotelværelset. Ofte bliver der nemlig brugt flere timer på hotellet, når man er afsted som forretningsrejsende, fremfor når man er afsted med familien. Det rette udtryk gør også, at det er et hotel, som virksomheder vil benytte sig af igen og igen.

Hotelindretning af professionelt firma

Mangler du hjælp med hotelindretning, så tilbyder Inventa hjælp til alle hoteller rundt omkring i Danmark. Her får du professionel ekspertise til valg af materialer, elementdesign og konceptudvikling. I samarbejde med dig udarbejder designteamet den ideelle hotelindretning, som vil passe til netop dine ønskede visioner. Du har mulighed for at vælge mellem en bred vifte af hotelmøbler og udstyr samt at få den rette vejledning til, hvordan du bedst muligt indretter hotellet.